Arbetsbeskrivning ansvarig kundsupport 2024

Denna mall från DokuMera hjälper dig att upprätta en arbetsbeskrivning för en arbetstagare som är ansvarig för kundsupport.

Att upprätta en bra arbetsbeskrivning för varje tjänst är mycket viktigt för dig som arbetsgivare. Arbetsbeskrivningen har flera olika användningsområden. Med en välskriven arbetsbeskrivning skapar du större möjligheter för den anställde att prestera det du vill att han eller hon ska prestera samtidigt som den sätter ramarna för hur det ska ske. Det är också något att mäta dessa prestationer mot och kan därför med fördel användas vid utvecklingssamtal. Arbetsbeskrivningen hjälper dig även att nyanställa eller att rekrytera en ny person till en befintlig, vakant tjänst.

Denna arbetsbeskrivning avser en person som är ansvarig för kundsupport. Kundsupport är en mycket viktig funktion för ett företag och personen som har denna position är en del av företagets ansikte utåt. Med mallen får du mycket god hjälp att definiera exakt vilka uppgifter personen som är ansvarig för kundsupporten har. På så vis skapar du möjligheten att ta del av de fördelar som finns med en bra arbetsbeskrivning.

DokuMera har även arbetsbeskrivningar för andra tjänster.

Specifikation

  • Arbetsbeskrivning ansvarig kundsupport 2024
  • 4352
  • 1,27
  • 2
  • docx
595 kr
Välj din plan

Med vårt abonnemang får du obegränsad tillgång till alla våra dokument och guider